Αναφορές σημαντικών προσώπων παγκoσμίος για το “Θαυματουργό” βότανο kratom

Ο ιατρός Αχιλλέας Ε. Γεωργιάδης είναι Ρευματολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Rene Descartes των Παρισίων. Έχει ασχοληθεί τα τελευταία 25 χρόνια σχεδόν αποκλειστικά με την Οστεοπόρωση και την Οστεοαρθρίτιδα και έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά όπως και 10 Μονογραφίες σχετικές με αυτές τις νόσους. Σαν ομιλητής έχει ενημερώσει τους γιατρούς όλων σχεδόν των Ιατρικών συλλόγων της χώρας όπως και το κοινό, στην Αθήνα και την επαρχία, για την πρόληψη και θεραπεία τους. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι Διευθυντής του Κέντρου Οστεοπόρωσης και παθήσεων των Αρθρώσεων του Γυναικολογικού Νοσοκομείου ΛΗΤΩ στην Αθήνα.

Pieter Willem Korthals  επίσημος γνωστός  βοτανολόγος,όλες οι τροφές που καταναλώνουμε προέρχονται από τα φυτά,  Γιατί λοιπόν μελετάμε τα φυτά; Τα φυτά αποτελούν θεμελιώδες τμήμα της ζωής στη Γη.Μεταξύ των πολλών ανακαλύψεών των βοτανικών μελετών του, ήταν και το φαρμακευτικό φυτό  Κράτομ ,όπου έγραψε και την πρώτη του μονογραφία για το τροπικό φυτό υποσχόμενος πολλά για το μέλλον που μπορεί να βοηθήσει και να εξασφαλίσει  φυσικές θεραπείες.  

 Ο Δρ Swogger είναι κλινικός ψυχολόγος Αναπληρωτής Καθηγητής – Τμήμα Ψυχιατρικής, Έρευνας.Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ, που βρίσκεται στο Rochester της Νέας Υόρκης, είναι ένα από τα κύρια πανεπιστήμια του Πανεπιστημίου του Rochester. Οι ερευνητικές του εστίες Κλινικά,  ειδικεύονται  στη θεραπεία των διαταραχών άγχους.όχι μόνο υποδεικνύει τα πιθανά οφέλη του kratom ως ασφαλέστερο υποκατάστατο των οπιοειδών, αλλά υποδεικνύει ότι η δυνατότητα του μπορεί να μειώσει την αρνητική διάθεση και να ανακουφίσει το άγχος.

Ο Andrew Weil, MD Αμερικανός γιατρός, σπούδασε στο Χάρβαρντ,είναι ιδρυτής και διευθυντής του Κέντρου Ολοκληρωμένης Ιατρικής της Αριζόνα “και” συγγραφέας πολλών επιτυχημένων  βιβλίων.Πολλοί γιατροί έχουν υιοθετήσει το kratom ως φυσικό φάρμακο.Συνεχίζει και  πιστεύει ότι τα φυτά  όπως το κράτομ είναι (συνήθως) καλύτερα από τα φαρμακευτικά φάρμακα”.

Ο Christopher McCurdy είναι Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας,Διευθυντής, Μεταφραστικός Φορέας και Ανάπτυξης Φαρμακευτικών Ουσιών, είναι ακόμα και σήμερα Πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Φαρμακευτικών Επιστημόνων (AAPS) και επίσης συμπροεδρεύει στην Ομάδα Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP) της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Σχεδίαση και την Ανακάλυψη Φαρμάκων.Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας και υποστηρικτής υποσχόμενος πολλά  για το Kratom ή το Mitragyna speciosa που χρησιμοποιείτε και προτείνετε ακόμα  και για το σύνδρομο απόσυρσης οπιοειδών.Η έρευνα του και η μελέτη του Dr. McCurdy επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, τη σύνθεση και την ανάπτυξη φαρμακοθεραπείας για την κατάχρηση / εθισμό και τον πόνο.

Ο ιατρός Αχιλλέας Ε. Γεωργιάδης είναι Ρευματολόγος,
Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Rene Descartes των Παρισίων.
Έχει ασχοληθεί τα τελευταία 25 χρόνια σχεδόν αποκλειστικά με την Οστεοπόρωση και την Οστεοαρθρίτιδα και έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά όπως και 10 Μονογραφίες σχετικές με αυτές τις νόσους.
Σαν ομιλητής έχει ενημερώσει τους γιατρούς όλων σχεδόν των Ιατρικών συλλόγων της χώρας όπως και το κοινό, στην Αθήνα και την επαρχία, για την πρόληψη και θεραπεία τους.
Τα τελευταία 15 χρόνια είναι Διευθυντής του Κέντρου Οστεοπόρωσης και παθήσεων των Αρθρώσεων του Γυναικολογικού Νοσοκομείου ΛΗΤΩ στην Αθήνα.

Σε μια δημόσια αναφορά  του έκανε θέμα  για ένα φυτό που ονομάζεται Κράτομ ή «Mitragyna speciosa»

το οποίο σύμφωνα με τους υποστηρικτές του αποτελεί μια απλή και ατοξική λύση για την απεξάρτηση των ναρκομανών και όχι μόνο. Πράγματι το Κράτομ, σύμφωνα με 100 και πλέον μελέτες που έχουν δημοσιευθεί, έχει τις δράσεις των οπιούχων, χωρίς να δημιουργεί αναπνευστική δυσλειτουργία και δυσκοιλιότητα, φυσικά σε συνηθισμένες δόσεις. Στην Ελλάδα το Κράτομ κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς περιορισμούς.ένας απολύτως  φυσικός τρόπος  θεραπείας.

6.150 χρήστες Kratom από το Pain News Network και την American Kratom Association , εννέα στους δέκα δήλωσαν ότι το βότανο ήταν μια “πολύ αποτελεσματική” θεραπεία για τον πόνο, την κατάθλιψη, το άγχος, την αϋπνία, τον εθισμό στα οπιοειδή και τον αλκοολισμό.

Ποσοστό που αξιολόγησε το Kratom “πολύ αποτελεσματικό” για την πάθηση του πόνου

 • 100% Καρκίνος
 • 97% πολλαπλή σκλήρυνση
 • 94% σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
 • 93% Ημικρανία
 • 93% Ινομυαλγία
 • 92% ρευματοειδής αρθρίτιδα
 • 92% Πόνος στην πλάτη
 • 92% Οξεία Πόνος
 • 91% Lupus και άλλες αυτοάνοσες ασθένειες
 • 90% Οστεοαρθρίτιδα
 • 90% νευροπάθεια
 • 88% νευραλγία του τριδύμου
 • 79% RSD ή CRPS
 • 76% σύνδρομο Ehlers Danlos

Οι διαφορετικοί τύποι Kratom είναι κόκκινολευκό,πράσινο,παρακάτω εμφανίζονται  τα 3 διαφορετικά χρώματα του kratom.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το Κόκκινο  για την καταπολέμηση της αϋπνίας. Βοηθά να κατευνάσει τα νεύρα τους και τους επιτρέπει να κοιμούνται ειρηνικά το βράδυ,ακόμα

περιλαμβάνει ανακούφιση από τον πόνο και ηρεμία .Αυτό το στέλεχος λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά στελέχη με θετικές και συναισθηματικές ευεξίες,διαρκούν περισσότερο και παράγουν  ευφορία μια συναισθηματική κατάσταση ευχαρίστησης κατά την οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα ευημερίας, ευτυχίας, και ενθουσιασμού. 

Το λευκό στέλεχος κράτομ είναι και αυτό ένα απο τα πιο συνηθισμένα του kratom  ,τα αποτελέσματα είναι διέγερση / ενέργεια, νοοτροπική ( ενίσχυση συγκέντρωσης ), αντοχή, και έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί και για κατάθλιψη.ενεργοποιεί την αύξηση  διάθεσης,πολλοί άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει τον πρωινό καφέ τους με λευκό κράτομ .Η ενέργεια που παρέχεται από αυτά τα στελέχη τείνει να είναι πολύ καθαρότερη από την αγχωτική ενέργεια της καφεΐνης και άλλων διεγερτικών. Ο λόγος γι ‘αυτό είναι η εξισορρόπηση των ενεργειακών και αναλγητικών αλκαλοειδών, τα οποία συμβάλλουν επίσης στην ενίσχυση της αντοχής του, αυξάνοντας την ενέργεια και μειώνοντας την αντίδραση στον πόνο.

Ένα πολύ δημοφιλής στέλεχος είναι το πράσινο κράτομ ισορροπημένο μακράς διάρκειας, με έντονη  γεύση,αποτελεσματική ισορροπία ενέργειας,  και καταπραϋντικό.Χρησιμοποιείτε και αυτό για  την ανακούφιση του πόνου,Το πράσινο Kratom είναι ένα αξιοσημείωτο ενισχυτικό ενέργειας. Είναι πολύ ωφέλιμο για τους ανθρώπους που υποφέρουν από χαμηλά επίπεδα ενέργειας,βοηθά να αισθάνονται καλύτερα ,προωθεί θετικές σκέψεις  και  μπορεί να γίνει αναντικατάστατο του καφέ. 

Τα φύλλα Kratom χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ιατρικούς σκοπούς. Τα ενδιαφέροντα οφέλη για την υγεία των φύλλων kratom περιλαμβάνουν την ικανότητά τους να ανακουφίζουν τον πόνο, να ενισχύουν το  μεταβολισμό  να αυξάνουν τη σεξουαλική ενέργεια, να βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να αποτρέπουν τον διαβήτη Βοηθούν στην απαλλαγή  εθισμού, εξαλείφουν το άγχος και προκαλούν υγιή ύπνο .

Περιμένοντας την ξήρανση του Κράτομ..

Γιατί οι άνθρωποι παίρνουν kratom;
Η ανακούφιση του πόνου είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το kratom, δήλωσε ο Marc Swogger, αναπληρωτής καθηγητής ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο του Rochester Medical Center στη Νέα Υόρκη, ο οποίος δημοσίευσε μια μελέτη πέρυσι που επικεντρώθηκε στο γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το kratom.

Το Kratom φαίνεται να είναι ένα καλό αναλγητικό ή παυσίπονο, δήλωσε ο Swogger στο Live Science.

Οι άνθρωποι έχουν επίσης αναφέρει ότι λαμβάνουν kratom για να τους βοηθήσουν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν άλλα φάρμακα, ιδιαίτερα τα οπιούχα, δήλωσε ο Swogger. Κάποιοι ανέφεραν ότι «χρησιμοποίησαν το kratom για να μειώσουν τα συμπτώματα της απόρριψης οπιοειδών και πολλοί δήλωσαν ότι είχαν επιτυχία στη διακοπή των οπιούχων», διαπιστώνει η μελέτη του Swogger. Τα ευρήματα υποστηρίζουν την προηγούμενη έρευνα που πρότεινε ότι το kratom μπορεί να έχει θεραπευτικό δυναμικό ως υποκατάστατο οπιούχων, ανέφερε η μελέτη.

Άλλοι άνθρωποι στη μελέτη ανέφεραν ότι χρησιμοποίησαν kratom για τη θεραπεία της μετατραυματικής διαταραχής άγχους (PTSD) και του κοινωνικού άγχους, δήλωσε ο Swogger.

Αν και το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει στους ανθρώπους κάποια ευφορία και αίσθηση ευημερίας.

Τα προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος Kratom έχουν αναφερθεί ότι ωφελούν τον τόνο του δέρματος, την επιδερμίδα, τους μυϊκούς πόνους και τη γενική ευεξία.

Το φυτό Kratom είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά βότανα στον ιατρικό κόσμο. Αυτό το βότανο έχει διάφορες εφαρμογές στην καθημερινή ζωή, και μπορούμε ακόμη και να κάνουμε ένα σαπούνι Kratom. Το σαπούνι Kratom είναι γνωστό ως ένα καλά κατασκευασμένο προϊόν για απολέπιση και υψηλή ποιότητα. Αν αναρωτιέστε πώς να φτιάξετε σαπούνι kratom, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε κάποιες οδηγίες σχετικά με τις συνταγές.

1 Απαιτούμενος εξοπλισμός :Θερμόμετρο, γάντια, γυαλιά για την ασφάλεια, γλάστρα, ξύδι, κουτάλια, κουτιά για σαπούνι, μπλέντερ καθώς και αιθέρια έλαια. Μόλις δώσετε αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε το σαπούνι kratom στην κουζίνα σας.

2 Απαιτούμενα συστατικά :Θα πρέπει να αγοράσετε kratom σκόνη (4 – 8 ουγγιές), λικέρ, οργανικό λάδι αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, νερό, βούτυρο shea, λουλούδια καλέντουλα και γιασεμί για το άρωμα. Ωστόσο, πρέπει να μετρήσετε τα συστατικά για να κάνετε τέλεια σχήματα  2 κιλά.

3 Αρχική μέθοδος παρασκευής σαπουνιού: Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να θερμάνετε τη γλυκερίνη στην υγρή φάση.Όταν παίρνετε το υγρό προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά συμπεριλαμβανομένου του ελαίου αβοκάντο, ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, λάδι πυρήνα καθώς και λάδι καρύδας.Ανακατεύουμε όλα αυτά με γλυκερίνη και ζεστάνουμε τη μάζα μέχρι τα 115 Fahrenheit. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευάστε καλούπια σαπουνιού. Το επόμενο βήμα είναι η προσθήκη λίαν στο νερό και η ανάμιξή του προσεκτικά. Για να αποφύγετε καταστροφικές αντιδράσεις ή αναθυμιάσεις, μην προσθέτετε νερό για τη διάλυση. Η λανθασμένη διαχείριση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στο δέρμα σας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, χρησιμοποιήστε νερό για να εξουδετερώσετε τον πόνο.

Τώρα, όταν έχετε δύο ουσίες, είστε έτοιμοι για το τέλος. Προσθέστε μάζα λάδι σε λιωμένα έλαια, και θα δείτε ότι η μάζα γίνει παχύ. Σύντομα θα αισθανθείτε τη μυρωδιά του σαπουνιού. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε τα απαραίτητα γάντια για να προχωρήσετε. Αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία προετοιμασίας, χρησιμοποιήστε το μπλέντερ και θα έχετε ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Η όλη διαδικασία παρασκευής είναι γνωστή ως σαπωνοποίηση. Το τελικό βήμα περιλαμβάνει την προσθήκη της σκόνης kratom στα καλούπια σαπουνιού.

4 Ολοκλήρωση της διαδικασίας :Όταν βάζετε τη δομή στα καλούπια προσθέστε αιθέρια έλαια και αποξηραμένο λουλούδι στην κορυφή. Το καλούπι πρέπει να καλύπτεται και να τοποθετείται στη θερμή περιοχή.Μετά από 24 ώρες απολέπισης, το σαπούνι θα γίνει παχύ και μπορείτε να το φέρετε σε μικρά μπαρ. Θα πάρετε τέλεια σαπούνια kratom για καθημερινή χρήση. 

Καλή Επιτυχία ????

Κάνοντας το δικό σας σαπούνι Kratom είναι ένας φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας και το σώμα σας παρέχοντας θεραπευτικά αποτελέσματα.

Τα σαπούνια Kratom είναι χρήσιμα για:

Χαλάρωση του σώματος και του νου
Απελευθερώνει ένταση από μύες ή πληγές
Ο καθαρισμός  είναι χωρίς χημικά.
Λόγω των ιδιοτήτων ανακούφισης του πόνου, το σαπούνι Kratom είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση των πόνων του σώματος.

Απολαύστε ένα λουτρό διάρκειας 15-20 λεπτά θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία.

Πόνοι Περιόδου?

Τα συμπτώματα της περιόδου είναι τόσο έντονα που διακόπτουν τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής και αυτό ονομάζεται δυσμηνόρροια,  χαρακτηρίζεται από ήπιες έως σοβαρές κράμπες, πόνος στην πλάτη, στην κοιλιά, πόνος στους εσωτερικούς μηρούς, στους γοφούς ,αϋπνία, οίδημα ,ευαισθησία στο στήθος, δυσκοιλιότητα ή ακόμα και διάρροια.Παρατηρειται αλλαγή διάθεσης όπως  κατάθλιψη,  άγχος, αδιαθεσία, διακυμάνσεις της διάθεσης, θυμός,  αποφυγή κοινωνικής επαφής, μεταβολές της διάθεσης, ακόμα και επιθετικότητα ..

Γιατί χρησιμοπειειται το Kratom στη περίοδο?Χρησιμοποιείται ώς παυσίπονο για την ανακούφιση στους μυϊκούς πόνους, κράμπες ,κόπωση, κατάθλιψη, και άγχος.Είναι μια επιλογή φυσικής θεραπείας για τις γυναίκες που εμφανίζουν πόνους κατά την διάρκεια της περιόδου.

Το Kratom είναι ένα εξαιρετικό, φυσικό αναλγητικό!

Το Kratom περιέχει ένα ισχυρό μείγμα συνεργιστικών αλκαλοειδών που συμβάλλουν στον υψηλό θεραπευτικό δείκτη του και το απαλλάσσουν από όλες σχεδόν τις παρενέργειες που προσβάλλουν τα παραδοσιακά φάρμακα.

Εάν αισθάνεστε πάντα δυσβάσταχτο πόνο κάθε μήνα, η χρήση του kratom είναι μια από τις φυσικές θεραπείες για τις εμμηνόρροες κράμπες είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για να το διαχειριστείτε. Αυτή η φυσική επιλογή μπορεί να αποτρέψει τον επίμονο πόνο που μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία.

Τη λύση μπορεί να την δώσει το φυσικό προϊόν ΚΡΑΤΟΜ  για την αντιμετώπιση των πόνων της περιόδου διότι ανακουφίζει και βοηθά την γυναίκα να επιστρέψει κανονικά στην εργασία της.

Μπορετέ να βρείτε αρίστης ποιότητας  κρατομ  ΕΔΩ καθώς και μια  τεραστία ποικιλία  από βότανα τα οποία θεωρούνται ως ένα δώρο της φύσης. Να καλλιεργούνται για φαρμακευτικά (medical plants) φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες για παθήσεις όπως π.χ. το ζάχαρο, χοληστερίνη, κρυολόγημα, δυσκοιλιότητα. Έχουμε τεράστια ποικιλία από ηρεμιστικά, ψυχεδελικά, καταπραϋντικά, ενεργειακά και αφροδισιακά βότανα, καθώς και αρωματικά φυτά αποξηραμένα και εκχυλίσματα που πολλές φορές ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας, τονώνουν τον οργανισμό, βοηθούν στο αδυνάτισμα και δρούν ως αντιοξειδωτικά.  ΕΔΩ
Καλως Ήρθατε Η ιστοσελίδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Αν είστε άνω των 18 ετών πατήστε.