Νόμιμο Trip παρόμοιο με το LSD? Με τα Hawaiian Baby Woodrose seeds, Γίνετε ..

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους μοναδικούς σπόρους που ονομάζονται «baby hawaiian woodrose seeds». Τι είναι αυτό? Και ποιες είναι ακριβώς οι επιπτώσεις; Σε κάθε περίπτωση, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Και για αυτό προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Θα σας πούμε περισσότερα για αυτούς τους ιδιαίτερους σπόρους! Καλή ανάγνωση.

Τι είναι οι σπόροι Baby Hawaiian Woodrose;


Το Hawaiian Baby Woodrose είναι ένα αναρριχητικό αμπέλι με όμορφα λιλά λουλούδια που ανήκει στην ινδική υποήπειρο. Οι σπόροι του Baby Woodrose περιέχουν ενδογενής Ψυχοδραστικά συστατικά. Οι σπόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα διάφορα αλκαλοειδή λυσεργαμιδίου τους, όπως το LSA.

Το Hawaiian Baby Woodrose θεωρείτε οτι είναι το μυθολογικό φυτό που χρησιμοποιείται για την δημιουργιά του Soma, του οποίου η οριστική βοτανική ταυτότητα είναι άγνωστη. Το “Soma” είναι το υγρό φίλτρο που προέρχεται από το φυτό Soma και είναι το επίγειο αντίστοιχο της Αμβροσίας, το αρχαίο, μυθικό φίλτρο της αθανασίας που προορίζεται για τους Ινδουιστές θεούς και τους αρχαίους ιερείς τους, τους Brahmanas. Το όνομα σόμα δόθηκε σε μια θεότητα (το φεγγάρι, ο θεός των φυτών), το ίδιο το φυτό και το ποτό για θυσία που παρασκευάστηκε από το φυτό.

Οι σπόροι αυτού του φυτού περιέχουν μια φυσική τρυπταμίνη, το LSA (αμίδιο λυσεργικού οξέος), που σχετίζεται στενά με το LSD. To LSA είναι ελαφρώς λιγότερο έντονο απο το LSD, αλλά τα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα και εύκολα τα hawaiiana baby woodrose αντικαθιστούν το LSD. Το LSD συχνά παραλείπεται επειδή τα ψυχεδελικά εφέ του είναι πολύ έντονα και πρέπει να το δοσολογήσεις πολύ καλά. Οι σπόροι baby Hawaiian woodrose ή morning glory είναι μια καλή εναλλακτική για να δείτε αν σας ταιριάζουν τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, ενός ψυχεδελικού ταξιδιού με LSD. Οι σπόροι τρώγονται ευκολά, δεν έχουν άσχημη γεύση και το βασικότερο το LSA είναι τελείως NOMIMO σε αντίθεση με το LSD

 

 

Τα Effects των Baby Hawaiian Woodrose
Είναι παραισθησιακά φαινόμενα  με ψυχεδελικά οπτικά εφέ όπως καλύτερα και πιο έντονα χρώματα και μια αίσθηση απολυτής εφορίας. Το αποτέλεσμα διαρκεί 6-8 ώρες.

Ο κάθε σπόρος Hawaiian Baby Woodrose  περιέχει περίπου 0,25 mg LSA. Προσπαθήστε να μην τρώτε 4 έως 6 ώρες πριν φάτε τους σπόρους, καθώς αυτό μπορεί να αποτρέψει τη ναυτία και τον πόνο στο στομάχι. Η μέση δοσολογία είναι 4 έως 14 σπόροι. Ορισμένοι χρήστες συνιστούν τη χρήση όχι περισσότερων από 4 ή 5 σπόρους την πρώτη φορά. Είναι καλύτερο να νιώσετε πρώτα μόνοι σας πώς αντιδράτε σε αυτό.

Παραθέτουμε την πιο κοινή δόση παρακάτω για τη διευκόλυνσή σας:

Ελαφρύ ψυχεδελικό  ταξίδι: 1 έως 1,5 mg LSA
Ήπιο  ψυχεδελικό ταξίδι: 2 έως 2,5 mg LSA
Ισχυρό ψυχεδελικό ταξίδι: 2,5 έως 3,5 mg LSA
Βαρύ ψυχεδελικό ταξίδι: 4 έως 6 mg LSA

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα το Baby Hawaiian Woodrose;
Επειδή οι σπόροι Baby Hawaiian Woodrose μπορούν να έχουν αρκετά ισχυρό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιείτε σωστά. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα σχέδιο βήμα προς βήμα ειδικά για εσάς. Ένας ωραίος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους σπόρους για πρώτη φορά.

Βήμα 1
Αφαιρέστε τυχόν εναπομείνασες φλούδες και φτιάξτε τους σπόρους όσο πιο λεπτούς γίνεται με ένα μαχαίρι ή ένα ψαλίδι. Μπορούν επίσης να αλεσθούν με μύλο καφέ. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τι σας αρέσει περισσότερο.

Βήμα 2
Βάλτε τους σπόρους σε ένα φλιτζάνι και περιχύστε με μισό φλιτζάνι ζεστό, αλλά όχι βραστό, νερό. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αποσταγμένο νερό γιατί το νερό της βρύσης και το μεταλλικό νερό περιέχουν μέταλλα που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα των σπόρων.

Βήμα 3
Αφήστε τουλάχιστον 1½ ώρα μέχρι το νερό να επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου. Τα αλκαλοειδή διαλύονται στο νερό σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία που επιτυγχάνεται σε μια δεδομένη στιγμή κατά την ψύξη.

Βήμα 4
Πιείτε το νερό μαζί με το υλικό των σπόρων και περιμένετε να αρχίσουν να γίνονται αισθητά τα πρώτα αποτελέσματα. Αυτό θα γίνει αντιληπτό μετά από περίπου μία ώρα.

 

Προειδοποίηση
Οι σπόροι της Hawaiian Baby Woodrose μπορεί να είναι επικίνδυνοι για την υγεία όταν συνδυάζονται με ορισμένα φάρμακα, αλκοόλ ή με αναστολείς ΜΑΟ. Χρησιμοποιείτε φάρμακα; Πάντα να συμβουλεύεστε πρώτα το γιατρό σας και να διαβάζετε το φύλλο οδηγιών χρήσης του φαρμάκου σας για να αποτρέψετε κινδύνους για την υγεία. Χρησιμοποιήστε τους σπόρους ακόμα κι αν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Παρακαλούμε χειριστείτε αυτούς τους μοναδικούς σπόρους με υπευθυνότητα και επομένως μην συμμετέχετε στην κυκλοφορία όταν τους χρησιμοποιείτε. Επομένως, μην οδηγείτε ή οδηγείτε άλλα οχήματα.

συμπέρασμα
Οι σπόροι Baby Hawaiian Woodrose  είναι μια καλή εναλλακτική για ένα πιο ήπιο ταξίδι από ένα ταξίδι με LSD. Εάν είστε περίεργοι για το LSD, αυτοί οι σπόροι θα ήταν μια καλή δοκιμή πριν δοκιμάσετε πραγματικά το LSD, για παράδειγμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε αν τα εφέ είναι κάτι για εσάς. Αν σας αρέσει τότε το Smartshop μας είναι το κατάλληλο μέρος  —> μπορείτε να βρειτε τους πιο φρεσκου σπορους Baby Hawaiian Woodrose απο την κορυφαια εταιρια ACIDHERBS     ΕΔΩ 

 

 

Το παραπάνο  κείμενο είναι καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς και δεν είναι επουδενή προτροπή σε καμία πράξη χρίσης του οπουδήποτε φυτού- σπόρου χωρίς την ενημέρωση πρώτα από τον Ιατρό σας

το κείμενο έχει αλιευθεί από εδώ  

 

Καλως Ήρθατε Η ιστοσελίδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Αν είστε άνω των 18 ετών πατήστε.